Sisukord

24/7 Veebiseminar - Isikuandmete töötlemine töösuhtes ja töötaja privaatsuse tagamine. Koolitaja: Urmas Kukk

Registreeri koolitusele
Jaga

24/7 tähendab, et Teil on võimalus kuulata/vaadata varem salvestatud veebiseminari täpselt siis, kui Teile see sobib. Tegemist on seminaridega, kus on välja toodud antud teemal kõige olulisem. Peale registreerimist saadame Teile arve ning selle tasumise järel ligipääsu e-õppe keskkonda, kus saate alla laadida materjali ning vaadata/kuulata seminari ühe kuu jooksul.


Eeltutvustus

Järjest rohkem tõuseb töötajate teadlikkus piirangutest nendega seotud andmete küsimisel ja kasutamisel. Antud 24/7 seminari eesmärk on anda tööandjale teavet tema õigustest ja kohustustest töötajaga seotud isikuandmete küsimisel, kasutamisel ja säilitamisel.


Sihtrühm

Ettevõtete ning asutuste juhid, personalijuhid, personalispetsialistid, juristid.


Teemad

  • Andmekaitsest üldiselt, sh isikuandmete töötlemise ja kogumise põhimõtted, delikaatsed isikuandmed.
  • Tööle kandideerija isikuandmete töötlemine, sh töölesoovijalt andmete küsimine, lepingueelsed läbirääkimised jne.
  • Töötaja isikuandmete töötlemine, sh informatsiooni küsimine töösuhte kehtivuse ajal, töötajalt saadud andmete kasutamine töösuhtes - milliseid andmeid peamiselt töödeldakse? E-kirjade, telefoniväljavõtete ja arvuti kasutamise jälgimine – kas ja kuidas tohib?
  • Töötaja isikuandmete töötlemine pärast töösuhte lõppemist, sh töötaja kohta kogutud andmete säilitamine, endise töötaja kohta informatsiooni edastamine teistele tööandjatele jne.
  • Tööandja vastutus andmekaitse nõuete rikkumise eest.

Aeg ja maht

24/7 Teile sobival ajal ja sobivas kohas.
Seminari kestvus on 1h 15min.


Toimumiskoht

Koolitust on võimalik jälgida oma töökohal, kodus või mujal Teile sobivas kohas.
Koolituse jälgimiseks on tarvis arvutit, internetiühendust ning mugavamaks kuulamiseks kõrvaklappe.


Koolitajad

Pildid / - Urmas Kukk (3)
Urmas Kukk on lõpetanud Tartu Ülikooli õigusteaduskonna. Ta on Advokaadibüroo Turnstone vandeadvokaat, samuti Tallinna Tehnikaülikooli ja Tartu Ülikooli külalislektor (privaatsusõigus ja isikuandmete kaitse). Aastatel 2003 - 2008 oli Urmas Kukk Andmekaitse Inspektsioonis peadirektor ning osales ka uue isikuandmete kaitse seaduse väljatöötamisel.


Maksumus

Seminari hind on 39 € + km (46,80 €).


Tasumine

24/7 veebiseminarile registreerimise järgselt saadame Teile sellekohase kinnituse ja koolitusarve. Tasumise järel saadame ligipääsu e-õppe keskkonda, kus saate alla laadida materjali ning vaadata/kuulata seminari ühe kuu jooksul.


Registreerimine ja lisainfo

Pildid / - Evi2
Evi Freienthal-Liivak

+372 520 6347 | +372 670 6606
evi.freienthal-liivak@addenda.ee


Registreeri koolitusele
Jaga

Muudatused seoses korteriomandi- ja korteriühistuseadusega

Vandeadvokaat Keijo Lindeberg ja jurist Liisa Prints – Korteriühistu tegevust puudutavad muudatused seoses 2018. a 1. jaanuarist jõustuva korteriomandi- ja korteriühistuseadusega Juba 2014. aastal võeti vastu uus korteriomandi- ja korteriühistuseadus, millega asendatakse praegu kehtivad korteriomandiseadus ja korteriühistuseadus. Uus seadus hakkab kehtima alates 2018. aasta 1. jaanuarist ning toob endaga ...

Loe rohkem Kristina Paal

Liitu meie uudiskirjaga

Addenda OÜ ei jaga teie andmeid kolmandate osapooltega ning kasutab saadud andmeid vaid uudiskirjade ja turundusmaterjalide edastamiseks.
Testi enda teadmisi! www.trainingweb.eu